Zoekt u al tijden naar een goede kolomboormachine? Zoek niet verder want u heeft de juiste partner gevonden. Er is veel keuze voor een kolomboormachine. Bij Fixami.be weet u in ieder geval dat deze van goede kwaliteit zijn en voor een goede prijs worden verkocht. Omdat wij geen duur winkelpand hebben en een lage winstmarge hanteren kunnen wij zorgen voor een goede prijs.

Hoe is Fixami.be gestart?

Sinds 2007 zijn de eigenaren van Fixami.be al bezig met de verkoop van gereedschap. Wij zijn begonnen met de verkoop van kwalitatief tweedehands gereedschap via marktplaats. In 2009 hebben wij een website opgericht omdat wij steeds meer nieuwe producten van DeWalt gingen verkopen en het erg goed ging. De website is toen der tijd gestart onder de naam gereedschapcentrum.nl. Wij zijn gaan uitbreiden en steeds meer producten en merken gaan verkopen. Later in 2016 zijn wij gestart met een belgische variant van de website. Dit heet: Fixami.be.

Contact

Heeft u vragen over een kolomboormachine of een ander product? U kunt gerust contact met ons opnemen! Bekijk op de website de chatfunctie of bel naar 02 588 26 71. Wij staan hier klaar om u te kunnen informeren of advies te kunnen geven over een kolomboormachine of ander product. Bij ons bedrijf kunt u er voor kiezen om de producten te laten opsturen of zelf op te komen halen. Dit kan bij ons op locatie. Wij zitten gevestigd aan Jellinghausstraat 37 in Tilburg.